Bu değerli toplantıda, Asya Pasifik bölgesindeki ülkeler (Endonezya, Malezya, Brunei, Tayland, Filipinler, Singapur) ile yeni pazarlar, ticari fırsatlar, hammade ve ürün tedariği, işbirliği potansiyelleri gibi konularda bilgi, tecrübe ve yöntemler paylaşıldı.

Trabzonspor'un Eski Yöneticilerinden Cafer Hazaroğlu'nun Vefatı Büyük Üzüntü Yarattı Trabzonspor'un Eski Yöneticilerinden Cafer Hazaroğlu'nun Vefatı Büyük Üzüntü Yarattı

Toplantıda ayrıca, bu ülkelerle turizm alanında işbirliği fırsatları da ele alındı ve DOKA ile bu yönde görüşmeler gerçekleştirildi. ASKON Trabzon Şube Başkanı Tolga Sancak, önümüzdeki toplantılarda farklı projeler üzerinde detaylı görüşmeler yapılacağını belirtti.

Bu özel toplantı için ASKON Asya Pasifik Ülkeleri Başkanı M. Mürşit Çakır'a, ASKON Genel Merkez Yönetim Kurulu İsmail Purtuloğlu'na ve DOKA Sorumlusu Uzm. Elif Akdeniz'e katılımları için teşekkür ederiz. Bu buluşma, Asya Pasifik bölgesindeki ticaret ve işbirliği fırsatlarının daha da gelişmesine katkı sağlamıştır.

Editör: Birol Sancak