Altın yatırımcılarını bilgilendiren isimler arasında bu kez ekonomistler değil, astrologlar öne çıkıyor. Ünlü astroloji uzmanı Öner Döşer, altın fiyatlarındaki yükselişi değerlendirerek, beklenen en büyük yükselişin tarihini açıkladı. Özellikle Haziran ayından sonrasına dikkat çeken Döşer, yatırımcılara öngörülerini aktardı.

Sözcü TV'de Gökyüzü Sohbetleri programına katılan Astroloji Uzmanı Öner Döşer, altınla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yatırım tavsiyesi vermekten kaçınan Döşer, Kapalıçarşı'da uzun yıllar ticaretle uğraşmış ve 1994 ve 2001 ekonomik krizlerini de içeren 20 yılını ticaretin içinde geçirmiş olduğunu ifade etti. Döşer, bu dönemlerde yaşanan ekonomik olaylara odaklanarak, 1994 yılındaki yerel seçimler ve ardından alınan kararları örnek gösterdi. O döneme benzer bir enerjinin şu anda olduğunu belirten Döşer, 30 yıl sonra tekrarlanan Satürn balık burcu geçişine dikkat çekti.

Döşer, 10 Nisan'da Mars Satürn kavuşumunun yine balık burcunda olacağını ve bu durumun önemli ekonomik kararlarla ilişkilendirilebileceğini ifade etti. Özellikle Haziran sonrasında altında büyük bir yükseliş beklediğini vurgulayan Döşer, Ağustos ortasında altının ivme kazanacağını öngördü. Bunun sebebi olarak da Mars ve Jüpiter'in ikizler burcundaki kavuşumunu gösterdi.

Atilla Yeşilada'nın Kritik Uyarısı: Kredi Kartı Borcu Olanlar İçin Büyük Çöküş Tehlikesi! Atilla Yeşilada'nın Kritik Uyarısı: Kredi Kartı Borcu Olanlar İçin Büyük Çöküş Tehlikesi!

Astroloji uzmanı Döşer, 15 Temmuz civarında kripto paralarda bir kırılma beklediğini, ancak ilkbahar aylarında bu alanda bir çıkış öngördüğünü belirtti.

Astrolojik öngörülerin altın yatırımcılarını etkilediği bu dönemde, yatırımcılar Döşer'in belirttiği tarih aralıklarını dikkate alarak stratejilerini belirleyebilirler.

Muhabir: AYŞE SANCAK