ALGI OPERASYONLARINA BAŞLADILAR
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlere yönelik yaptığı değerlendirmede Ortahisar’da yarışı ilk sırada tamamlayacaklarını iddia etti. Genel Başkan Özel’in seçimle ilgili sözlerine cevap veren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Şehrimizde katıldığı mitingde seçimi kaybedeceklerini anlayınca her zaman olduğu gibi algı oyunlarına başladılar. Algılarla seçmeni etkilemeye çalışıyor. Bunlar beyhude uğraşlar.” dedi.

HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK
İlçe Başkanı Çebi teröriste selam gönderen, işbirlikçileri ile DEM’lenenlere bu şehirden oy çıkmaz, diyerek “Ortahisar, şehrimiz kararını çoktan vermiş sadece sandığı bekliyor. Pazar günü gerçek anketi sandıktan çıkacak sonuçtan öğrenecek, hevesleri de kursaklarında kalacak. En son aramızda kalsın seçimi kazanıyoruz, diyenleri aziz milletimiz emekli etmişti, sıra kendisine geldi.” ifadelerini kullandı. 

Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkanlığı için Cumhurbaşkanı'ndan Telefonla Tebrik Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkanlığı için Cumhurbaşkanı'ndan Telefonla Tebrik

HİZMETE MANİ OLMA YATIRIMI ENGELLEME
Çebi şunları söyledi: “Bunların seçim iddiası, seçim algıları sandığa kadardır. Hizmet dertleri olmaz, hizmet anlayışları yoktur. Varsa yoksa hizmete mani olma, yatırımları engelleme, belediyelerde işten çıkarma. 

SANDIK GEREKENİ SÖYLEYECEK
İstanbul’da şehir hastanesinin yolunu yapmayan zihniyet gözünü şehrimize dikmiş. Görevde olsalar Trabzon Şehir Hastanesinin yapımını engellerler. Ancak İstanbul’da olduğu gibi şehrimizde yatırımlara engel olamayacaklar. 31 Mart’ta aziz milletimiz hem ülke genelinde hem de şehrimizde gerekeni söyleyecektir.”

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU