İlhan Palut: "Son 4 Maçta Dezavantajlı Duruma Düştük, Hata Yapma Lüksümüz Az" İlhan Palut: "Son 4 Maçta Dezavantajlı Duruma Düştük, Hata Yapma Lüksümüz Az"

Önümüzdeki sezon yabancı oyuncu sayısının 12’ ye düşecek olmasından dolayı özellikle bu konuda çok titiz davran Palut, Nijeryalı oyuncular Oumar ve Mame’nin kiralanmasını isterken , kiralık oyunculardan İngiliz orta saha  Jonjo Shelvey’ın sponsor bulunabilirse bonservisinin alınmasını olmazsa  mutlaka yeniden kiralanmasını istedi.  Palut, diğer kiralık oyuncular Gustavo, Gaich ve Muhammed’i ise gözden çıkardı.

Öte yandan Shelvey takımda tutulsa bile orta sahaya 10 numara pozisyonunda oyunu yönetip yönlendirecek bir takviye daha isteyen deneyimli teknik adam  Portekiz ekibi Arouca’ da forma giyen Morlaye Sylla, Adana Demirspor ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Emre Akbaba ve Gaziantep FK’ nın tecrübeli on numarası Maxsim’i listesine koydu. Bu oyuncularla temasa geçen  Rizespor kurmaylarının Fransa liginden farklı isimleri de takibe aldığı öğrenildi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY