Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 2 Nisan Salı günü deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak. Bu önemli müsabaka öncesinde Yeşil-Mavililer, teknik direktörleri İlhan Palut yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Dünkü yaklaşık 1,5 saatlik antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren takım, bugün de çalışmalarına devam edecek.

Palut-16

Akintola: Büyük takımlardan teklif vardı Ama Rizespor’ u tercih ettim; İyi ki gelmişim Akintola: Büyük takımlardan teklif vardı Ama Rizespor’ u tercih ettim; İyi ki gelmişim

Çaykur Rizespor, sezona zaman zaman inişli çıkışlı bir grafikle başlamış olsa da genel olarak başarılı bir performans sergiliyor. Bitime 8 maç kala 42 puanla ligde 7. sırada yer alan ekip, Avrupa hedefini gerçekleştirmek için mücadele ediyor. Bu nedenle İstanbul deplasmanından 3 puanla dönmek isteyen takımın teknik direktörü İlhan Palut, "Kalan maçlarımızı final gözüyle görüyoruz ve en yüksek puanla ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

2-118

Çaykur Rizespor'un İstanbulspor karşısındaki performansı, Avrupa hedefine ulaşma yolunda kritik bir adım olacak. Atmacalar, bu önemli mücadelede taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatmayı hedefliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK