Kanser Haftası dolayısıyla düzenlenen iftar programına Başkan Genç'in eşi Arzu Genç, Umut ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nimet Baki, Yaşamak Güzeldir Derneği Başkanı Yasemin Bozdağ, kanserle mücadele eden hastalar ve aileleri katıldı.

İftar programında konuşan dernek başkanları, kanser hastalarının en iyi şartlarda tedavi olması için verdikleri çaba ve desteklerinden dolayı Başkan Genç'e teşekkür ettiler.

Başkan Genç ise davetlilere hitaben yaptığı konuşmada, Ramazan'ın hayırlı ve mübarek olduğunu belirterek, hastalara şifa diledi. Ayrıca, erken teşhisin önemine vurgu yaparak derneklerin gösterdiği dayanışmanın kıymetli olduğunu ifade etti ve derneklerin yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk

İftar programında çocuklarla da ilgilenen Başkan Genç, onlara oyuncak hediye etti. Program, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Editör: Birol Sancak