Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın İşaret Ettiği Transferler Ortaya Çıktı

Doğan'ın, "Şu anda Trabzonspor olarak biten 3 transferimiz var hatta 4 diyebiliriz. Bir tanesiyle ise imza aşamasındayız" dediği oyuncular belli oldu.

Eksiksiz Olacak

Başkan Doğan'ın işaret ettiği 3 anlaşmaya varılan futbolcunun Denis Draguş, Borna Barisic ve John Lundstram olduğu, anlaşma aşamasında olan ismin Muhammed Cham ve gelecek hafta netleşecek isimlerin de Laszlo Benes ile sürpriz bir oyuncu olduğu öğrenildi. Doğan ve ekibinin sezon başına kadar kadroyu tamamlaması bekleniyor. Böylece teknik direktör Abdullah Avcı'nın eli güçlenecek.

Varan 1: 3 Yıldız Şimdiden İmzayı Attı

John Lundstram

30 yaşındaki İngiliz oyuncu Glasgow Rangers forması giyiyor ve sezon sonunda serbest statüye düşüyor. Trabzonspor, bu oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattı. Merkez ve defansif orta saha bölgelerinde forma giyen Lundstram, bu sezon 51 maçta 2 gol ve 8 asistlik katkı sağladı.

Tam Bir İstikrar Abidesi

2021'den bu yana Glasgow Rangers forması giyen John Lundstram, toplamda 151 maçta görev yaptı. İngiliz orta saha, 11 gol ve 9 asistle skora katkı verdi. İstikrar abidesi olan tecrübeli oyuncu, bu sezon ise tam 51 maça çıktı. 2 gol attı ve 8 asist yaptı.

Borna Barisic

31 yaşındaki Hırvat oyuncu Glasgow Rangers forması giyiyor ve sezon sonunda serbest kalacak. Trabzonspor, bu transferi de bonservis bedeli ödemeden gerçekleştirdi. Sol bek pozisyonunda oynayan Barisic, ihtiyaç duyulduğunda sol stoper olarak da oynayabiliyor. Barisic, bu sezon 34 maçta 1 gol ve 6 asistlik katkı sağladı.

Denis Draguş

Gaziantep Futbol Kulübü'nde kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki Denis Draguş'un bonservisi Standard Liege kulübünde. Trabzonspor, bu oyuncu için yaklaşık 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Forvet ve sol açık bölgelerinde oynayabilen Rumen oyuncu, bu sezon Gaziantep FK forması altında 39 maça çıkarak 14 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Varan 2: Cham Çok Yakın

23 yaşındaki Avusturyalı oyuncu Muhammed Cham, Fransa'nın Clermont kulübünde forma giyiyor. Kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyla yapılan temaslarda kendisi gelmeye hazır olduğuna dair mesajlar verdi. Ancak oyuncunun kulübüyle pazarlıklar yoğun şekilde devam ediyor. Bu sezon 34 maçta 8 gol ve 4 asistlik katkı sağlayan Cham, ofansif orta saha ve her iki kanatta da görev yapabiliyor.

Varan 3: Benes Bekleniyor

26 yaşındaki Slovak futbolcu Laszlo Benes, Bundesliga 2 takımlarından Hamburg forması giyiyor. Kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun sözleşmesinde 3 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor. Merkez orta saha ve ofansif orta saha bölgelerinde forma giyen Benes'in kulübü Hamburg'un play-off'a kalıp kalmayacağı önümüzdeki hafta netleşecek ve Trabzonspor bu konuyu bekleyip transferi sonuçlandırmaya çalışacak. Benes, bu sezon 28 maçta 15 gol ve 12 asistle kariyerinin en iyi dönemini geçirdi.

Varan 4: Cihan Çanak'ta Geri Sayım

Sebat Gençlik Evinde Yıkıldı: Muşspor 3-0 Sebat Gençlik Sebat Gençlik Evinde Yıkıldı: Muşspor 3-0 Sebat Gençlik

Başkan Ertuğrul Doğan'ın, "Önümüzdeki günler içerisinde 2 transferimizin de imza aşamasına geleceğine inanıyoruz" dediği oyunculardan birinin ise Cihan Çanak olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor. Trabzonspor'un 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Standard Liege kulübüyle yoğun pazarlık yaptığı ifade ediliyor. Eğer bu isim Cihan Çanak olmazsa, stoper veya kanat bölgesinde bir oyuncuyla da anlaşma sağlanabileceği öğrenildi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN