AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan 1 Mayıs Etkinliklerinde Emekçi Kadınların Yanında AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan 1 Mayıs Etkinliklerinde Emekçi Kadınların Yanında

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri'nin ardından Akçaabatlıların teveccühü ile yeniden Akçaabat Belediye Başkanı seçilen Osman Nuri Ekim, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde bulundu. Ekim, ilk mesai gününden itibaren Akçaabat'taki vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Ekim, birlik ve beraberlik içinde yeni dönemde Akçaabat'ı daha ileriye taşıyacaklarını belirterek, "Yeni dönemde Akçaabatlılarımızın teveccühüne yeniden mazhar olduk. Hemşehrilerimizin güvenlerini ve desteklerini hiçbir zaman boşa çıkarmadık, yine çıkarmayacağız. İlk günkü aşkla, azimle ve kararlılıkla hep birlikte Akçaabat'ımız ve Akçaabatlılarımız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Şehrin ihtiyaçlarını iyi bildiklerini ve tüm mahalleleri detaylı bir şekilde analiz ettiklerini vurgulayan Ekim, yeni dönemde devam eden işleri tamamlayacaklarını, eksiklikleri gidereceklerini ve yeni projeleri hayata geçireceklerini ifade etti. Ekim, tüm Akçaabatlı hemşehrilerine teşekkür ederek, "Yeni dönemde Akçaabat'ımız şahlanacak" dedi.

Başkan Ekim'in bu açıklamaları, Akçaabat'ın geleceği için umut vaat eden bir vizyon ortaya koyması ve vatandaşlarla birlikte hareket etme isteğini vurgulamasıyla dikkat çekiyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU