"Stresin İlacı: Balık" Diyerek Dikkat Çeken Restoran Sahibi Fevzi Hoca. İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener'i Ağı "Stresin İlacı: Balık" Diyerek Dikkat Çeken Restoran Sahibi Fevzi Hoca. İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener'i Ağı

Yüksek Düzeyde Katılım

Mitinge, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, MHP il başkanı Ömer Ayar, AK Parti il başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç ve birçok davetli katıldı. Bu yüksek düzeydeki katılım, adayın önemini ve destekçilerinin gücünü gösterdi.

İlçenin Değişim Hikayesi

2 dönemdir Şalpazarı belediye başkanlığı görevini yürüten Kurukız, yaptıkları projelerle ilçenin adeta kaderini değiştirdiklerini belirtti. İlçenin geliştiğini ve güzelleştiğini ifade eden Kurukız, cumhur ittifakıyla birlikte ilçeyi daha da büyüteceklerini söyledi.

Vizyonu ve Hedefleri

Kurukız, göreve geldiklerinde ilçenin dönüşümünü sağladıklarını ve artık Şalpazarı'na insanların akın ettiğini dile getirdi. 3. dönem için vize isteyen Kurukız, cumhur ittifakıyla birlikte ilçeyi daha da ileriye taşıyacaklarını ve herkes için, herkese göre bir belediye anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN