TFF 1. Lig'de küme düşmesi kesinleşen Giresunspor'un başkanı Nahid Yamak, takımın içinde bulunduğu zorlu süreçte camianın omuz omuza vermesi gerektiğini belirtti. Yamak, Giresunspor'un küllerinden yeniden doğacağına olan inancını dile getirdi.

Başkan Yamak, Giresunspor sevdalılarının her zaman var olacağını ve takımın yaşadığı olumsuzluklara rağmen ayakta duracağını ifade etti. "Çotanak" armasının mücadele ruhunu simgelediğini ve camianın bu ruhu taşıdığını vurgulayan Yamak, şunları söyledi: "Bizler mücadele nedir iyi bilen bir şehrin ve ataların evlatları olarak bu mücadeleyi de kazanacak güce ve inanca sahibiz."

Yamak, Giresunspor'un her zaman destekçisi olan taraftarların varlığına dikkat çekerek, camianın sevgisiyle takımın küllerinden yeniden doğacağına inandığını belirtti. Ayrıca, kısa süre içinde kongre kararı alacaklarını da sözlerine ekledi.

Trabzonspor, Beşiktaş'a Her İki Maçta da Fırsat Tanımadı: Fırtına Yarı Finalde! Trabzonspor, Beşiktaş'a Her İki Maçta da Fırsat Tanımadı: Fırtına Yarı Finalde!

Giresunspor, bu zorlu süreçte yarın deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak. Yıldız Entegre Kocaeli Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 19.00'da başlayacak.

Muhabir: AYŞE SANCAK