Trabzon Bayburtlular Derneği, düzenlediği birbirinden anlamlı etkinliklere bir yenisini ekledi. Geleneksel hale gelen Sıra Gecesi, bu yıl da katılımcıları büyüleyen görüntülere sahne oldu. Dernek salonunda düzenlenen etkinliğe, Trabzon'da görev yapan Hemşerimiz Hakim Harun Köroğlu, Hakim Muhammet Ali Kardeş, eski dernek başkanları, yönetim kurulu, Gümüşhaneliler Dernek başkanı Murteza Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, iş insanı Mehmet Üçünçüoğlu, Trabzon'da görev yapan bürokratlar, iş insanları ve dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Şef Ünal Özel ve korosunun eşsiz türküleriyle başlayan gece, davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Dernek yetkilileri, yapılan açıklamada, "Bu tip etkinlikleri devam ettirmekten memnuniyet duyuyoruz. Katılım gösteren herkese teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

Etkinlikte, davetlilere ikram olarak Çiğ Köfte, Gavut Çorbası ve Lor Dolması sunuldu. Geleneksel lezzetlerle bir araya gelinen Sıra Gecesi, Bayburt kültürünü yaşatma ve tanıtma adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.


TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Doğukan ÖZKURT