ARSİN’DE YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI

Vatandaşların yoğun ve coşkulu katılımlarıyla gerçekleşen tören ile Arsin’de yeni bir dönem başlamış oldu. Törende açıklama yapan Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, Arsin'e hizmet etmek için büyük bir sorumluluk üstlendiğini ifade ederek, seçim süreci boyunca kendisine ve ekibine destek olan tüm Arsinli vatandaşlara teşekkür etti. Bilgin, Arsin halkının güvenini boşa çıkarmayacağını ve herkesin refahı için çok çalışacaklarını vurgulayarak, şeffaflık, adalet ve hakkaniyet ilkeleri doğrultusunda bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini dile getirdi.
Bi̇lgi̇n (1)

TAM DESTEK

Yeni görevine başlarken duyduğu mutluluğu ve heyecanı paylaşan Başkan Bilgin, Arsin'in potansiyelini en üst düzeyde kullanarak ilçenin gelişimine katkı sağlayacaklarını söyledi. Altyapıdan sosyal projelere, çevre düzenlemelerinden kültürel etkinliklere kadar geniş kapsamlı bir programı hayata geçireceklerini ifade eden Bilgin, Arsin'i daha modern, yaşanılabilir ve güvenli bir ilçe haline getirmek için kararlı olduklarını belirtti. Törene yoğun katılım gösteren Arsin halkı da yeni belediye başkanlarına desteklerini ve güvenlerini belirterek başkan Hamza Bilgin'in Arsin'e yeni bir vizyon ve enerji getireceğine olan inançlarını dile getirdi.
 

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı

HERKES İFTARA AKIN ETTİ
İ F T A R-5

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin düzenlenen iftar programında Arsinlilerle bir araya geldi. Hamza Bilgin yaptığı konuşmada "Uzun bir süre sahada seçim çalışması yaptık. Oy veren vermeyen gönülden desteklen, sahada gayret eden herkesten Allah razı olsun. Hepiniz işin bir ucundan tutmaya çalıştınız. Sizler bu şekilde bu davayı, bu oluşumu, hareketi sahiplenmiş olsaydınız işler bu noktaya gelmezdi. İşin gerçek mimarları sizlersiniz.” İfadelerini kullandı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA