Trabzonspor'un Eski Başkanı Nuri Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak, 91 Yaşında İstanbul'da Hayatını Kaybetti Trabzonspor'un Eski Başkanı Nuri Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak, 91 Yaşında İstanbul'da Hayatını Kaybetti

Yoğun ve yorucu geçen sezonun ardından mutlu sona ulaşmaktan ötürü çok sevinçli olduklarını dile getiren Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy, kulübün başarısında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Aksoy, "Yaklaşık dört ay önce başladığımız bu görevin sonucunda şampiyonluğu Allah bizlere nasip etti. Bu vesile ile yönetim kademelerinde, teknik ekipte, oyuncu grubunda emek harcayan herkese şükranlarımı sunuyorum. Tabii bu şampiyonluğun en büyük aktörlerinden biri de taraftarımız. Onlara armağan olsun. Şampiyonluk haftası zorlu bir virajın olduğu haftaydı. İki hafta evvel ikinci sıradayken rakiplerimizin mağlup olduğu haftayı biz galip gererek tamamlayıp biz şampiyonluğa ulaştık" dedi.

Kulübün büyük takım reaksiyonu gösterdiğini vurgulayan Aksoy, Beşikdüzüspor'un profesyonel lig olduğunun altını çizdi ve altyapı ile ilgili ciddi çalışmaların olduğunu belirtti. Avrupa'dan bir kulübü rol model alarak, Beşikdüzü'ne bir futbolcu fabrikası kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT