Vali Aziz Yıldırım, “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammet(a.s.) tarafından “başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden azad” olarak ifade edilen Mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlandığımız günlerdeyiz. Paylaşma ve cömertlik ruhunun en derinden yaşandığı bu günlerde, Peygamberimizin “Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesi’ni ihya ederse Allah onun geçmiş günahlarını bağışlar” hadisi ile bizleri müjdelediği Kadir Gecesi’ne nail olmanın sevinç ve huzurunu yaşıyoruz.

793Fc703 0Cdd 4195 8E92 10597Cbff918

Asgari trafik şartını yerine getiremeyen 174 internet haber sitesine müeyyide uygulanmadı Asgari trafik şartını yerine getiremeyen 174 internet haber sitesine müeyyide uygulanmadı

Kadir Gecesi, Yüce Rabb’imiz tarafından Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek ve çok özel bir gecedir. Bu gecenin bin aydan daha hayırlı olduğu Yüce Allah (cc) tarafından Kur’an-ı Kerim’de ifade edilmiştir. Yüce Allah’ın (cc) bizlere eşsiz nimetlerinden biri olan Kadir Gecesi’nde; kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın nurlanması, manevi huzurumuzun artması ve Allah’ın rızasını kazanmak için biz kullara çok önemli bir fırsat sunulmaktadır. Bu mübarek gecenin ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa; sevgi, barış ve huzur getirmesi, gecenin feyiz ve bereketinden gereğince istifade edilmesi en büyük duamızdır” dedi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU