Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Rize Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Ahmet Usta, Trabzon Orman Bölge Müdürü Mümin Dönmez, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak, Kaymakam Ahmet Günaydın, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız, Daimi Encümen Mustafa Akgün ve teknik ekiple birlikte turizm toplantısı gerçekleştirildi.

Kaliteli Hizmet

Trabzon genelinde birçok bölgede turizm alanı bulunduğunu ifade eden Balta, özellikle turistlerin iyi ve kaliteli şekilde hizmet alması gerektiğine değindi. Dışarıdan gelen turistin maddi ve manevi yönden korkutulmaması gerektiğini, güvenli, huzurlu ve sıcakkanlı bir şekilde gezisini sürdürebilmesinin sağlanması gerektiğini ifade etti.

Çalışmalar Başlayacak

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Araklı’nın cazibe merkezleri olan Turup ve Pazarcık turizm merkezlerinden bahsederek bilgi verdi. Turup projesinin yapılması halinde, Pazarcık turizm merkeziyle bağlantı sağlayarak büyük bir turizm potansiyeli oluşturacağını söyleyen Başkan Çebi turistlerin bu bölgeleri ziyaret ettiğini ifade etti. İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu’nun, Trabzon’un 41. Turizm Haftası Etkinliklerinde ziyaret ettiği Pazarcık mevkiinde gerekli çalışmalar yapılan görüşmeler neticesinde başlayacak. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi misafirlerine nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilisim