Bir gerçeği sanırız konuşma zamanı geldi. Trabzon’dan ayrılanların gittikleri kentlerde başarıları memleketlerinden daha üst düzeyde oluyor.
 
İşte buna en güzel örnek, Luleburgaz’da inşaat sektörüyle iştigal eden Trabzon Köprübaşılı hemşehrimiz Siyami Aslan, önce Luleburgazspor Başkanı oldu ve önemli hizmetlere imza attı.
Bu görevi bıraktıktan bir süre sonra da inşaat sektöründeki arkadaşlarının da teşvikleriyle birlikte Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odasının meclisine seçildi. Ardından yapılan yönetim kurulu seçimlerini de kazanarak  Başkan İlhami Cebelli’nin yardımcılığına getirildi. Siyasi Aslan aynı zaman da da TOBB üst kurul delegesi. 

TAKA Gazetesine konuşan Siyasi Aslan, ‘Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Arkamızda durdular. Şimdi en önemli görevimiz sektördeki sıkıntıları ortadan kaldırmak. Bu noktada hem Luleburgaz hem de Ankara’da ciddi çalışmalar yapacağız. Bize omuz veren veremeyen tüm arkadaşlarımızı koluna gireceğiz ve ne sıkıntıları varsa onları kendimize dert edineceğiz. Luleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası yeni dönemde hem aktif olacak hem de tüm komitelerden gelen arkadaşlarla birlikte zor dönemde üretmeyi teşvik ederek Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak’ dedi.
 
Editör: TE Bilisim