Rizeli Hüseyin Kara ile evlenen Brezilyalı oyuncu Jessica May, ülkesindeki insanların da Karadeniz’i görmesi için düğmeye bastı. Bu sene yapılacak olan turlar için bin Sambacı gezi listesine adını yazdırdı.

Brezilyalı güzel oyuncu Jessica May, geçtiğimiz yıl Rizeli fotoğrafçı Hüseyin Kara ile nikah kıydı. Eşinin memleketine de hayran kaldı. Sık sık Rize'ye giden May, çay tarlalarını ve yaylaları karış karış dolaştı. Karadeniz yemekleri yapmak için de kolları sıvadı. Geçtiğimiz aylarda her gün mıhlama yaptığını da söyleyen güzel oyuncu, diğer Brezilyalılar'ın da Karadeniz'i ve Rize'yi görmesi için çalışmalara başladı....

Önümüzdeki ilkbahar-yaz ve sonbahar aylarında düzenleyeceği geziler için duyuru yaptı. Şimdiye kadar yaklaşık bin Sambacı, May'i aradı. Gezi listesine adını yazdırdı. Tura katılanların Doğu Karadeniz'i baştan sona gezeceği, yaylalarda konaklayacağı ve rafting keyfi yapacağı açıklandı. Jessica May, şimdiden misafirlerinin konaklayacağı otelleri araştırmaya başladı. Karadeniz turunun bir hafta süreceği vurgulandı..

Jessica May ve Hüseyin Kara çifti, sık sık Rize'ye gidiyor. Yaylalara çıkıp, doğa detoksu yapıyor.
Editör: TE Bilisim