Saadet Partisi’nin Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetimini tebrik etti. 7 ayda ikinci seçimini yapan ve yeniden Başkan seçilen Yusuf Turgut’u ziyaret eden Kurt, çiçek takdim ederek kutladı ve’mesleğimizin duayen bir isminin burada Başkan olarak seçilmesi bizim için son derece önemlidir’ dedi. Yusuf  Turgut da yönetim adına teşekkürlerini iletti.

Erbakan Vurgusu

Başkanlık sistemine geçişle ilgili eleştiri yapan Kurt, ‘Zaten şu anda bir başkan var. Ne dedi ise olan bir Başkan. O nedenle yeni bir sistem değişikliğine ihtiyaç yok’ dedi.

Kurt, SP’nin Erbakan’ın bir mirası olduğunu söyleyen Yusuf Turgut’a katılarak, ‘Bu mirası Türk milleti koruyor. Bugün kendi ekonomileri ile tüm ilçelerde her hafta toplanan tek parti SP’dir. 60 kişi ile toplantılarımızı yapıyoruz. Erbakan Hocanın söylediklerinin tamamı çıktı. Keşke çıkmasaydı. Ama çıktı. 28 Şubat için Amerika projesi dedi. Ergenekon ve Balyoz konusunda Milli orduya kumpas kuruldu dedi. Avrupa birliği projesi ile ilgili söyledikleri biliniyor. Aynıları bugün dile getiriliyor. Erbakan büyük bir devlet adamı idi. Kendisini bir kez daha rahmetle anıyor, onun yolundan ilerliyoruz’ ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim