Ortahisar Belediyesi'nin bütçesinden kültürel ve sosyal etkinliklere önemli bir pay ayırdıklarını ifade eden Başkan Genç, "Kültürel ve sosyal faaliyetler bir şehrin yaşamına renk katıyor. Eğer bu tür kültürel ve sanatsal faaliyetleri yapamazsak kent yaşamımız daha çorak bir hale gelir. Bunun bilincindeyiz. Ve buna göre hareket ediyoruz. Halkımızın da bu yönde güçlü bir talebinin olduğunu biliyoruz." dedi.  

Güzel Hatıralarla Anılmak İstiyorum

Ortahisar'da gönüllere dokunan bir belediye başkanı olmak isteğini belirten Başkan Genç, İnsanların sosyal yaşamını genişleten hizmetleri ilçenin ve yaşayanlarının ihtiyaçlarını tespit ederek belirliyoruz. Ortahisar Belediyesi sınırlarının çok daha ötesinde bir kent vizyonu hedeflemekteyiz. Yalnızca günün ihtiyaçlarını değil gelecek nesiller içinde önemli yatırımlar yapıyoruz. Hizmet ve projelerimizi yaparken önce kentimizin ve vatandaşımızın önceliklerini tespit ediyoruz. Belediye başkanlığı sadece makam koltuğunda oturarak yapılmaz, halkın içine girmek lazım. 

Gönüllere dokunmak istiyorum ve gelecek yarınlarda da güzel hatıralarla anılmak istiyorum. Günlük yaşamın işleyişi hakkında bir fikir sahibi olmak için mahalle ve esnaf ziyaretlerimizi sık sık gerçekleştiriyoruz. Hem yaptıklarımızı anlatıyoruz, hem de yapacaklarımızla ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirerek 31 Mart Yerel Seçimlerinde desteklerini istiyoruz. Çarşıda, pazarda vatandaş ne düşünüyor, esnaf ne istiyor bu gibi konuları da bilmeniz ve takip etmeniz lazım. Biz de bunu yapmaya gayret ediyoruz. Göreve gelmeden önce zaten koltuğa çakılı kalan bir belediye başkanı olmayacağını defaatle dile getirmiştim. Elhamdülillah bunu da gerçekleştirdiğimi düşünüyorum. Halkın arasında olmaktan her zaman keyif aldığımı, mutlu olduğumu belirtmek istiyorum." diye konuştu.
 

Editör: TE Bilisim