Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta yaptığı her iki ziyaret ile ilgili şunları söyledi; “TBMM’deki çalışmalarımızdan fırsat bulduğumuz zamanlarda, şehrimizdeki kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunuyoruz. 

Bugün ise yeni hizmet binasına taşınan Ortahisar Belediye Başkanımız Av. Ahmet Metin Genç ile Trabzon’da görevine başlayan yeni Emniyet Müdürümüz Metin Alper’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi illettik. Ortahisar Belediyemiz Trabzon’umuzun en büyük ilçe belediyesi. Belediyenize yakışan böyle bir hizmet binası idi. Yapım aşamasını yakinen takip ettik. Belediye Başkanımız Sayın Genç ve tüm milletvekili arkadaşlarımızla yine hizmet binasının bitirilmesi noktasında çalışmalarımız oldu. Şimdide çok güzel bir eser ortaya çıktığını görmekteyiz. 

Bu güzel eser Ortahisar’ımıza Trabzon’umuza hayırlı uğurlu olsun. Hep Birlikte daha iyi, güzel projeler üretmek nasip olur inşallah. Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç ve tüm mesai arkadaşlarını tebrik ediyor başarılar diliyorum.  Geçtiğimiz günlerde açıklanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi Trabzon’umuza atanan Metin Alper’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni emniyet müdürümüz başarılı bir isim. 

Trabzon’da bu başarısını daha da artırarak Trabzon’un huzur ve güvenliği için her türlü çaba ve gayreti göstereceğine yürekten inanıyorum. Her konuda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ortak çalışma yürütmeye hazırız. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. Hem içerde hem dışarda güvenlik konusu en büyük önceliğimiz. Şanlı Ordumuz bugünlerde Suriye’de sınır ötesi harekâtı gerçekleştiriyor. Harekâtın ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz. Türk milletinin bu konudaki azim ve kararlılığını tüm dünya bir kez daha görmüş olacak. Allah’ım tüm güvenlik güçlerimize zeval vermesin ve Allah yar ve yardımcıları olsun. Her daim Mehmetçiğimizin yanındayız.”

Editör: TE Bilisim