İstifa talepleri kabul edilmeyen İYİ Parti Trabzon teşkilatı adına konuşma yapan İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Bilindiği gibi İl Yönetimi olarak Sayın Genel Başkanımızın İl Yönetimlerinin istifa etmesi tavsiyesine uyarak istifa ettik.

Sayın Genel Başkanımız Trabzon İl Yönetiminin istifa talebini kabul etmeyerek görevi tarafımıza iade etmişlerdir. İstifa talebimizin tarafımıza iade edilmesi bizim için son derece gurur verici,sevindirici bir gelişme olmuştur. Bunun için başta sayın genel başkanımız Meral AKŞENER hanımefendiye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Koray AYDIN beye ve bütün başkanlık divanına şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte bize destek veren İl Yöneticisi arkadaşlarıma, İlçe Başkan ve Yöneticilerine ve şehrinizin bütün İyi Partililerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra İl yönetimi olarak daha heyecanlı, daha enerjik ve daha fazla çalışarak partimizi iktidar, liderimizi başkan yaparak Türkiye’nin yönetimini teslim almak istiyoruz. İktidar yürüyüşümüze yerelden genele yürüyerek ulaşmak hedefimizdir.

Önümüzdeki yerel seçimlerde Trabzon Büyükşehir başta olmak üzere ve bütün İlçe belediyelerine talibiz. Türkiye’nin kaderini değiştireceğiz. Karanlıkları aydınlatmak için geliyoruz. Çağdaş anlamda belediyeciliği milletimize yaşatmak istiyoruz. Laf değil hizmet üreteceğiz. Trabzon’umuzu sözde değil özde çağdaş, yaşanabilir marka şehir yapmak istiyoruz. İyi Parti teşkilatları olarak bu hedeflere ulaşmak için çalışacağız. Trabzon İyi olursa Türkiye iyi olur. Türkiye iyi olursa dünya iyi olur. Herkesin ortak düşüncesi odur ki; Trabzon iyi yönetilmemiştir, yönetilmiyor. Bu zihniyet bu şehre hakim oldukça da iyi yönetilmeyecektir. Trabzon böyle bir anlayışı kesinlikle hak etmiyor kanaatindeyiz. Bunları bu seçimde mutlaka değiştirmeliyiz. Halkımız için “İYİ Parti ve İyi belediyecilikle” tanışmanın vakti gelmiştir. Vakit “İYİLERİN, İYİLİKLERİN” vaktidir.”
 

Editör: TE Bilisim