Türkiye Genelinde aynı anda başlayan kutlamalar Trabzon’da Valilik bahçesinde Atatürk anıtına Çelenk bırakarak başladı. 

Kuruluşunun 176’ıncı yılı olması dolayısıyla 176 numaralı müşteri Yusuf Kurt’a hediyeleri verildi. Kutlamalarda Baş Müdür Mustafa Beşli açıklamalarda bulundu. Beşli yaptığı açıklamada: “PTT A.Ş. kurulduğu 1840 yılından günümüze uzanan tarihinde her daim milletimizin yanında olmuştur” dedi.

Baş Müdür Mustafa Beşli PTT’nin kuruluşunun 176’ıncı yılının kutlamalarında açıklamalarda bulundu. Beşli; “176 yıllık tecrübesi ile Posta, Kargo ve Bankacılık alanın da hizmet veren köklü kuruluşumuz PTT A.Ş. kurulduğu 1840 yılından günümüze uzanan tarihinde her daim milletimizin yanında olmuştur. PTT, postacılık ve haberleşme faaliyetleri sayesin de sadece ülkemizin tarihinde yer edinmekle kalmamış her zaman haberleşme ve posta sektöründe dünya da yaşayan teknolojik gelişmeleri vatandaşlarımızın hizmetine sunarak ülkemiz için önemli bir kuruluş olma özelliğini sürdürmüştür.  

Şirketimiz kendisine kanunen verilen bu yetki ve görev kapsamında kamu hizmeti sunmanın verdiği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirirken bir yandan da teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ve gelişmeleri hizmetlerimize uyarlayarak hizmet kalitesini müşteri odaklı bir yaklaşımla artırmaya çalışmaktadır. Posta, Banka ve Lojistik hizmeti veren, sürekli iyileştirme ve değişim içerisinde olan PTT A.Ş. müşterilerimize daima güvenli ve kaliteli hizmet sunmaya devam edecektir” diye konuştu. 

176’ıncı Müşteri Hediyelerini Aldı

PTT kuruluşunun 176’ıncı yılı dolayısıyla 176 numaralı müşterisi Yusuf Kurt’u ödüllendirdi. Yusuf Kurt yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “çok sevindim bir yandan da şaşkınım. Böyle bir benim için sürpriz oldu, beklemiyordum. Ülkemizde asırlardır görev yapan PTT’ye güzel hizmetler diliyorum. Teşekkür ediyorum.”


SONAY ÇALUK 
 
Editör: TE Bilisim