Toplantıya KOSGEB Trabzon Müdürü M. Mustafa Kurt, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dursun Ali Sakarya, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Hasan Küçükarslan, Köksal Yavuz, Cengiz Sözen, Ali Baştürk, Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı, KOSGEB KOBİ Uzmanı Emirhan Emir, KOSGEB KOBİ Uzmanı Ömer Bayram, Bölge Sanayicileri ve Organize Sanayi Bölgesi çalışanları katıldı. Toplantıda ilk olarak söz alan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, KOSGEB’ in KOBİ’lere yönelik çıkmış olduğu çağrı programından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bölgedeki firmaların bu desteklerden azami ölçüde faydalanmasının önemine vurgu yaptı. 

KOSGEB Trabzon Müdürü M. Mustafa Kurt ise yaptığı konuşmasında “2018 yılında KOSGEB Trabzon Müdürlüğü olarak Arsin OSB’ deki işletmelere 5 milyon liralık destekte bulunduk. Bundan sonraki süreçlerde de amacımız verecek olduğumuz desteklerin miktarını ve niteliğini artırarak ilimiz sanayisinin gelişmesine katkı vermektir.” dedi.  

KOBİ Uzmanı Emirhan Emir’ in sunumuyla devam eden toplantıda katılımcılara, proje çağrılarından en yüksek düzeyde fayda alınması için hazırlanan projelerin teslimden önce ve yazım aşamalarında yapılacak kontrollerde nelere dikkat edilmesi gerektiği, çağrı kapsamında proje bütünlüğünün nasıl kontrol edileceği ve hangi hususların projede yer alması/almaması gerektiği vb. konularında bilgiler aktardı.
 

Editör: TE Bilisim