Toplantıya İl başkanı Cevat Kurt, il müfettişi Şakir Şahintaş, Araklı belediyesi eski başkanı Ümit Çebi, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda son yapılan seçimleri değerlendiren il başkanı Cevat Kurt, seçimlerde olumsuz şartlara rağmen başarılı olduklarını söyledi. 

Kurt, sözlerini şöyle sürdürdü: “24 Haziran seçimlerini geride bıraktık. Halkımızın tercihi ile yeni bir dönem başlamış oldu. Öncelikle seçim sonuçlarının ve bu yeni dönemin milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Saadet Partisi bu seçimlerde, haksız ithamlara ve adaletsiz seçim şartlarına rağmen, üstün bir gayret göstermiş ve oy oranını yüzde yüz artırarak seçimi tamamlamıştır” dedi. 

Herkes İçin Adalet

Kurt, “Biz Saadet Partisi olarak her dönemde insanımızın ve bütün insanlığın dünya ve ahiret hayatı saadeti için çalıştık. 24 Haziran seçimlerinde de bunu yaptık. Biz seçimlerde insanımıza ne anlattık?  Biz; Adil bir düzen kuralım istedik.  Herkes hakkını alsın istedik.  Trabzon’un evladı doğduğu şehirde doysun, göç etmesin istedik. Önce üretime dönük yatırımlar yapalım, iş sahaları açılsın, gençler iş bulsun istedik. Güçlülerin hukuku değil, herkes için hukuk ve adalet istedik. Herkes ekonomik refahtan eşit pay alsın istedik. Kadrolara ehliyetli ve liyakatli insanlar atansın istedik. Yandaşa değil, vatandaşa hizmet edilsin istedik. Kimse siyasi tercihinden dolayı ötekileştirilmesin istedik.”

Kapımız Her Zaman Açık

“Ülkemiz ciddi tehditlerle karşı karşıya iken, ülke içerisinde 81 milyon vatan evladını kucaklayıcı siyaset yapılsın istedik. İş bulamadığından, gençler bunalıma girip intihar etmesin istedik.  Ataması yapılmadığı için canına kıyan öğretmenler olmasın istedik. Çocuğunu doyuramadığı için cinnet geçiren anneler olmasın istedik. Haksız ithamlarla hapse atıldığından, cinnet geçirerek hayatına son verenler olmasın istedik.  Hülasa, Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve yeni bir Dünya istedik. Biz bu istekler ve idealler uğruna, siyasetimizi sürdürmeye devam edeceğiz.  Bizimle yürümek isteyen yürekli insanlara her zaman gönlümüz de kapımızda açık olacaktır” dedi.
 
Editör: TE Bilisim