Geçtiğimiz yaz sezon başında 5 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Lyon'dan Valencia'ya transfer olan Cenk Özkaçar, beklediği fırsatları bulamamış ve ayrılık kararı almıştı.

Lacivert-Kırmızılılar, Play-Off öncesi son karşılaşmalarına çıkıyor; 1461 Trabzon Serik’i ağırlıyor Lacivert-Kırmızılılar, Play-Off öncesi son karşılaşmalarına çıkıyor; 1461 Trabzon Serik’i ağırlıyor

23 yaşındaki genç stoper, Euro 2024'e Milli Takım'da yer alarak hazırlanmak istiyor ve bu nedenle Türkiye'ye dönmeyi planlıyor. Trabzonspor'un Cenk Özkaçar'a teklifte bulunduğu ve oyuncunun bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Valencia ile 2028'e kadar sözleşmesi bulunan Cenk Özkaçar için İspanyol ekibinin nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu.

Trabzonspor, Cenk Özkaçar'ı uygun bir bonservis bedeliyle kiralamayı veya satın alma opsiyonuyla transfer etmeyi planlıyor. Kulüplerin anlaşması durumunda, genç stoper Milli Takım'a katılmak için Trabzonspor forması giymeye hazır olduğu iddiaları da gündemde. Bu sezon Valencia formasıyla 10 maça çıkan Cenk Özkaçar'ın 1 asisti bulunuyor ve aynı zamanda sol bek pozisyonunda da görev yapabiliyor. Trabzonspor'un, Cenk Özkaçar transferindeki gelişmeler yakından takip ediliyor.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak