Visca, maç öncesinde zorlu bir mücadele beklediklerini ancak iyi hazırlandıklarını belirtti. İlk yarıda birkaç pozisyon bulduktan sonra golü attıklarını ve ikinci yarıda daha iyi bir oyun sergilediklerini ifade etti. Takım olarak hem savunma hem hücumda birlikte oynamanın önemine vurgu yaparak, büyük takımlar gibi performans göstermek için bu dengeyi sağlamaları gerektiğini söyledi. Şimdi sıranın kupa maçında olduğunu ve dinlenip bu maça odaklanacaklarını belirtti.

Trabzonspor Taraftarları Takımı Şampiyon Gibi Uğurladı: Samsun'da Trabzon Fırtınası! Trabzonspor Taraftarları Takımı Şampiyon Gibi Uğurladı: Samsun'da Trabzon Fırtınası!

Enis Destan'a da özel bir parantez açan Visca, bu sezon Destan'ın takıma çok katkı sağladığını ve onunla birlikte oynamanın kolay olduğunu dile getirdi. Ancak, her zaman daha fazlasını yapması gerektiğini ve potansiyelini tam anlamıyla ortaya koyması gerektiğini vurguladı. Geçmişin artık önemli olmadığını ve her zaman geleceğe odaklanmaları gerektiğini belirterek, Destan'ın büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve her geçen gün daha da iyi olması gerektiğini ifade etti.

Edin Visca'nın bu açıklamaları, takımın birlikte hareket etme ve genç yeteneklerin gelişimine verdiği önemi göstermesi açısından önem taşıyor. Trabzonspor taraftarları da Visca'nın ve takımın bu birlik ve beraberlik içindeki performansını takdir ediyor.

Editör: Birol Sancak