Asgari trafik şartını yerine getiremeyen 174 internet haber sitesine müeyyide uygulanmadı Asgari trafik şartını yerine getiremeyen 174 internet haber sitesine müeyyide uygulanmadı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette TGC Başkanı Ersen Küçük ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Zorluoğlu, aynı zamanda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başkan Murat Zorluoğlu, ziyaret sırasında şunları söyledi: "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun. Birbirimizi çok daha yakından tanıyoruz. Sizler de bizi daha iyi tanıyorsunuz. Epey şeyler konuştuk, epey şeyler yaptık."

D24Be7D0 C59C 41F6 8A80 318B18181Bb8

Başkan Zorluoğlu, basın mensuplarına katkıları için teşekkür ederek, "Şehirde yapılan her güzel şeyin arkasında basın mensubu arkadaşlarımızın emeği, desteği vardır. Trabzon son 3-4 yılda büyük bir değişim içinde. Yerel hizmetler bakımından Trabzon'a her gelenin gördüğü büyük bir değişim var. Sizler zaten Trabzon'da yaşayan insanlarsınız. Sizler hem bu işin farkındasınız, hem de sağ olun, bu yapılanları kamuoyuyla paylaşıyorsunuz. İnsanların, şehirde ve dışarda yaşayanların doğru şekilde bilgilendirilmesini sağlıyorsunuz. Zaman zaman sert eleştiriler de oluyor, zaman zaman güzel övgüler oluyor. Bunlar işin doğasında var. Biz sizlerden birçok şeyi öğreniyoruz. Sizler bizim aynı zamanda alandaki gözümüz, kulağımızsınız. Sizlerden gelen talepler ve şikayetleri vatandaştan gelen şikayet ve talepler olarak bakıyoruz. Sizlerin eleştirileri bizim için yol gösterici oluyor. Bunu samimiyetle söylüyorum" dedi.

3891F355 420D 4806 95Fc E82D1Ad855D2

31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili gelen soruya ise Başkan Murat Zorluoğlu, geçmişi ve hizmetlerini anlatarak şunları ekledi: "Ben şuyum, buyum diyecek durumum yok. Diğerlerinden belki bu manada farklıyım. Onun için benim ısrarla, Ankara’da veya başka yerde kendimi ifade etmeye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Her şey ortada. Bilinen bir kişiyim. Hizmetlerimizle öne çıkmaya çalışıyoruz. Takdir edecek makamlar bu takdiri yaparlar. Devam etme arzusundayız."
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak