Özbayrak, yaptığı açıklamada, "Mahallemizde kan değişimi istiyoruz. Bunun için kararlıyız. Başaracağız. Gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 'Yenilik şart, hizmet hak' diyerek bir yolculuğa çıktık. Biz birlikte yönetime talip olduk. Seçimi kazanmamız durumunda mahallemizi birlikte yöneteceğiz. 'Halka hizmet hakka hizmet' düsturunu benimsedik. Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahcup etmesin" şeklinde konuştu.

Mahalle halkına seslenen Özbayrak, şunları söyledi: "Mahallemiz için bir adım atmaya davet ediyorum. Şimdi, mahallemizin geleceğini şekillendirecek olan muhtarlık seçimleri için önemli bir dönemeçteyiz. Bu seçimler, bizlere daha güzel bir mahalle inşa etme ve ortak yaşam alanlarımızı geliştirme fırsatı sunuyor. Sizlerin desteğiyle mahallemizin muhtarı olmak için adayım. Mahallemizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha birlikte yönetilebilir hale getirmek için kararlıyım. Sizlerin görüşlerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, birlikte çalışarak daha iyi bir gelecek için çaba göstereceğim."

Deva Parti Milletvekili Hasan Karal: ‘Çiftçiyi Duyan Yok’ Deva Parti Milletvekili Hasan Karal: ‘Çiftçiyi Duyan Yok’

Özbayrak, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Sizlerin güvenini kazanmak ve birlikte daha iyi bir gelecek inşa etmek için buradayım. Sadece seçimde değil her zaman ulaşabilir ve ziyaret edeceğim. Tek seferlik değil kalıcı olarak hizmet vereceğime söz veriyorum. Desteklerinizi ve oy kullanmanızı bekliyorum."

Editör: Birol Sancak