İlçenin tabanından gelen yoğun baskılar sonucunda 12 yıl boyunca AK Parti Çarşıbaşı ilçe başkanlığı ve bir dönem de Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği yapmış olan Zekeriya Karaçengel, Bağımsız Belediye Başkan adayı olarak seçim meydanlarında halkın karşısına çıkıyor.

Köy ve mahalle ziyaretlerinde büyük ilgiyle karşılanan Karaçengel, özellikle Çarşıbaşı'na yapılan haksızlıkları dile getirerek vatandaşların gönüllerine dokunuyor. Ancak, seçimi kazanma derdi olmayan Karaçengel, her gittiği yerde adeta bir zafer kazanırcasına karşılanıyor. İlçenin gözde isimlerinden biri olan Karaçengel, “Seçime girmeden kazanan başkan” olarak nitelendiriliyor.

Trabzon'un Küçük Dünyası: Turan Arslan ve Ahmet Kaya'nın Dostluğu Trabzon'un Küçük Dünyası: Turan Arslan ve Ahmet Kaya'nın Dostluğu

AK Parti ilçe başkanlığı ve büyükşehir belediye meclis üyeliği dönemlerinde ilçe için yapılan hizmetlere imza atan ve herkesin derdine koşan Karaçengel, ilçenin rakipsiz favorisi olarak görülüyor. İnsanların gönlünde taht kuran ve güçlü bir duruş sergileyen Karaçengel, Çarşıbaşı'nda büyük bir heyecanla karşılanıyor ve seçim atmosferine renk katıyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN