Kırmızı-Beyazlılar, uzun bir aradan sonra elde ettikleri bu başarıyı kendi altyapılarında yetiştirdikleri oyuncularla sağlamanın gururunu yaşıyor.

Yedi yıldır süregelen bir altyapı çalışmasıyla adını duyuran Çaykaraspor, genç yeteneklere verdiği önem ve disiplinli çalışmaların meyvesini alarak önemli bir başarı elde etti. Bu başarıda, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt'un sportif destekleri, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok'un maddi katkıları, Çaykara esnafının desteği ve Kaymakamlığın sahiplenmesi önemli bir rol oynadı.

Çaykara 1

Kulüp, bu yıl sadece Trabzon 2. Amatör Lig'e değil, aynı zamanda U18, U17, U16, ve U15 takımlarıyla da mücadele etti. Bu sayede Çaykaraspor, önemli bir altyapı rezervine sahip olduğunu kanıtladı ve üstyapıya güç veren 166 sporcuyla destek sağladı.

Arif Boşluk'un Beklenmedik Şansı; Uzun Bir Aranın Ardından İlk 11'e Dönüş Arif Boşluk'un Beklenmedik Şansı; Uzun Bir Aranın Ardından İlk 11'e Dönüş

Başarıya ulaşmada emeği geçenleri unutmayan Çaykaraspor yönetimi, başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt, Çaykara Kaymakamlığı Akif Ali Kıroğlu, Adem Koç, Zeki Şenocak ve Abdullah Duman ve Çaykara esnafı olmak üzere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Ayrıca, başarıda emeği geçen antrenörleri de tebrik etti.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN