Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı İbrahim Turgut ve yönetim kurulu üyeleri, futbol akademisinde düzenlenen özel bir iftar yemeğinde kulüp çalışanları ve futbolcularıyla bir araya geldi.

2-116

İftar programına, Rizespor'un tüm çalışanlarının yanı sıra altyapı tesislerinde kalan genç futbolcular da katıldı. Yemek sonrasında yapılan konuşmada Başkan Turgut, kulüp olarak birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Biz bir aileyiz" dedi.

Sebat Gençlikspor'un Yükseliş Hikayesi: Play-Off Heyecanı Başlıyor! Sebat Gençlikspor'un Yükseliş Hikayesi: Play-Off Heyecanı Başlıyor!

1-126

Başkan Turgut'un iftar sonrası yaptığı konuşmada vurguladığı gibi, Çaykur Rizespor'un temel felsefesi her zaman birlik ve dayanışma olmuştur. Turgut, "Bir olmak, beraber olmak, aile olmak; en başından beri felsefemiz bu oldu. Yürekler bir atarsa Çaykur Rizespor ailesi olarak hem daha güçlü hem daha başarılı oluruz" şeklinde konuştu.

Bu tür organizasyonlar, kulüp çalışanları ve futbolcular arasındaki ilişkilerin güçlenmesine ve takım ruhunun daha da pekişmesine katkı sağlıyor. Çaykur Rizespor ailesi, birlik ve beraberlik içinde hedeflerine doğru ilerlemeye devam ediyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU