Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında 28 Nisan Pazar günü Çaykur Didi Stadyumu'nda Ankaragücü ile karşılaşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Yeşil-Mavililer, bu önemli maç için teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde titiz bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.

Dünkü antrenmanda yaklaşık 1,5 saat süren çalışmalar gerçekleştirildi. Dinamik ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması yapan oyuncular, antrenmanı dar alanda çift kale maç ile tamamladılar. Takım, Ankaragücü maçı için en iyi şekilde hazırlanarak mutlak galibiyet düşüncesiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor Basketbol A Takımı, play-off ilk maçında Kahramanmaraş Gençlikspor'u farklı mağlup etti Trabzonspor Basketbol A Takımı, play-off ilk maçında Kahramanmaraş Gençlikspor'u farklı mağlup etti

Teknik direktör İlhan Palut, takımına Ankaragücü maçının önemini vurgulayarak, özellikle Başakşehir maçının ilk yarısında yaşanan konsantrasyon eksikliğinin pahalıya mal olduğunu belirtti. Palut, "Bu düzeyde bir ligde bu tür hatalara yer yok. Artık her maçımız bir final niteliği taşıyor, Avrupa hedefimiz için her maçta en iyi performansı sergilemeliyiz" şeklinde konuştu. Çaykur Rizespor, Ankaragücü karşısında alacakları galibiyetle Avrupa hedeflerine bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY