Trendyol Süper Lig'in son haftalarının flaş takımı olan Çaykur Rizespor, 16. haftanın erteleme maçında Beşiktaş'ı ağırlıyor. Son 7 maçın 4'ünü kazanan ve 3'ünde berabere kalarak toplamda 15 puan toplayan Çaykur Rizespor, bu başarılı performansıyla üst sıralara doğru tırmanışa geçti.

Çaykur Rizespor, başkent temsilcisi   Ankaragücü ile  karşı karşıya geliyor; Avrupa aşkına 3 puan gelsin Çaykur Rizespor, başkent temsilcisi   Ankaragücü ile  karşı karşıya geliyor; Avrupa aşkına 3 puan gelsin

Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı Çaykur Didi Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak olan mücadelede konuk edecek. Maçı yönetecek hakem henüz açıklanmadı.

Bu maç öncesinde Çaykur Rizespor, 29 puanla ligde 5. sırada yer alırken, aynı puana sahip olan Beşiktaş ise averajla 6. sırada bulunuyor. Yeşil-Mavililer, bu akşam Beşiktaş karşısına son maçta Hatayspor'u 2-0 mağlup eden kadrosuyla çıkması bekleniyor.

Çaykur Rizespor yönetimi, özellikle iç sahada elde ettikleri başarılara rağmen tribünlerdeki boşluğun kendilerini üzdüğünü ifade etti. Bu akşam Beşiktaş karşısında tribünlerin tamamen dolmasını umut ediyorlar. Maçın heyecanı ve rekabeti, futbolseverleri büyülemeye devam ediyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN
 

Editör: Doğukan ÖZKURT