Çaykur Rizespor, Gaziantep FK'yı ağırladığı maçta 3-1 galip gelerek önemli bir zafer elde etti. Bu galibiyet, Yeşil-Mavililerin Avrupa hedefine yeniden umut verdi.

Onuachu'nun Hattrick Sonrası Değerlendirmesi: "Büyük Bir Takımız, Asla Vazgeçmedik" Onuachu'nun Hattrick Sonrası Değerlendirmesi: "Büyük Bir Takımız, Asla Vazgeçmedik"

Çaykur Rizespor, son 5 maçta sadece bir beraberlik alıp 4 mağlubiyet yaşayarak üst sıralardan uzaklaşmıştı. Ancak sahasında Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek kendisine gelmeye başlayan takım, Gaziantep FK karşısında da önemli bir galibiyet aldı.

Palut-14

Maçın ilk 60 dakikası daha çok rakibin üstünlüğünde geçerken, Çaykur Rizespor oyuncuları sonraki dakikalarda üstün bir performans sergileyerek maçı 3-1 kazandılar. Bu galibiyetle puanını 42'ye çıkaran Çaykur Rizespor, 5. sırada bulunan Kasımpaşa ile arasındaki puan farkını da 1'e indirdi.

Teknik Direktör İlhan Palut, Gaziantep FK maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Zira bu maç ligdeki hedefimizi belirleyecek önemde dönüm noktası mahiyetindeydi" ifadelerini kullandı. Yeşil-Mavililer, milli aradan sonra İstanbulspor karşısında da galibiyet arayacak ve Avrupa hedefine bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN