Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor

Maçın ilk yarısında Ankaragücü’nün kendilerinden  daha istekli olup kalelerinde daha çok göründüğünü söyleyen Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, ‘Biz ise  bu yarıda mücadele ettik ama  ofansif aksiyonlarda geride kaldık’ dedi.
İkinci yarıda dengeyi sağladıklarını  ama bir kornerin devamından  yaşanan karambolde  yedikleri golle geri düştüklerini de kaydeden Palut ,’Ancak  1-0 dan sonra   oyuna biz hükmettik.Güzel bir golle güzel bir dakikada beraberliğe yakaladık. Ankaragücü ise maçı bir sıfırla tamamlama adına değişiklikler yapmıştı ve artık ondan sonra oyunun bize döndü.

Özellikle ofansif manada daha yetkili olduğumu bir periyot vardı ki, en kötüsü uzatmalara gitmesi muhtemel bir oyundu. Ne var ki bir penaltı  iie yeniden geriye düştük. Tam bütün riskleri almışken bir penaltı daha  ve   kaybettik. Kupada ilerlemek istiyorduk ama maalesef başaramadık. Biz de artık lig yarışında devam edeceğiz. Alanyaspor deplasmanı için hazırlanmaya başlayacağız" diye konuştu.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Birol Sancak