Fark Açılıyor: Trabzonspor'un Üçüncülük Hedefi İçin Önünde 4 Büyük Maç Var Fark Açılıyor: Trabzonspor'un Üçüncülük Hedefi İçin Önünde 4 Büyük Maç Var

Çaykur Rizespor, bu sezon Trendyol Süper Lig'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle iç sahada elde ettiği başarılarla öne çıkan Yeşil-Mavililer, teknik direktör İlhan Palut önderliğinde Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele ediyor.

Son olarak Gaziantep FK karşısında 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazanarak 10. galibiyetini alan Çaykur Rizespor, puanını 42'ye yükseltti. Ligde 4. sıradaki Beşiktaş'ın sadece 4 puan gerisinde bulunan takım, lig sonuna kadar dördüncü sırayı elde etmek için mücadele edecek.

P A L U T

Süper Lig'e yükseldiği 1 yıl içinde önemli bir grafik çizen Çaykur Rizespor, tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında yer almak istiyor. Bu hedef doğrultusunda iç saha performansı oldukça etkileyici olan Yeşil-Mavililer, evinde oynadığı 16 maçın 10'unu kazanarak önemli bir avantaj elde etti.

Ancak dış saha performansı biraz zayıf olan Çaykur Rizespor, kalan 8 maçın 5'ini deplasmanda oynayacak. Ancak takım, özellikle Beşiktaş ve kendi evinde oynayacağı maçlarda kayıp yaşamak istemiyor.

Çaykur Rizespor'un Avrupa kupalarına katılma hayali, taraftarlarını heyecanlandırırken, takımın ligdeki performansıyla bu hedefe ulaşabileceği inancı her geçen gün artıyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY