Çaykur Rizespor'un başarılı kanat oyuncusu Altin Zeqiri, MKE Ankaragücü maçı öncesinde takımın hedeflerine odaklandıklarını ifade etti. Trendyol Süper Lig'de 31 resmi maçta 5 gol atıp 5 asist yaparak önemli bir performans sergileyen Zeqiri, takımının Avrupa hedefine inandığını vurguladı.

Trabzonspor'un Eski Kalecisinden Camiayı Sarsacak Şok İtiraflar: "Duş bile alamıyoruz!" Trabzonspor'un Eski Kalecisinden Camiayı Sarsacak Şok İtiraflar: "Duş bile alamıyoruz!"

Kalan 5 maçın takım için final niteliğinde olduğunu belirten Zeqiri, ligdeki tüm rakiplerin zorlu olduğunu ancak iyi hazırlandıklarını ve sahaya 3 puan için çıkacaklarını söyledi. Bireysel hedeflerinden ziyade takımının başarısı için çaba gösterdiğini dile getiren genç futbolcu, Rize'de yaşamaktan büyük mutluluk duyduğunu ve taraftarların desteğinin önemine değindi.

Zeqiri, önümüzdeki 5 maçtan en iyi sonuçlarla ayrılıp Avrupa hedefine ulaşacaklarına inandığını belirtirken, taraftarların itici gücünün bu süreçte çok önemli olduğunu ifade etti. Türkçe'de bazı kolay kelimeleri öğrenerek iletişimini güçlendirdiğini söyleyen Zeqiri, Rizespor'u destekleyen taraftarlara teşekkür etti.

Muhabir: BİROL SANCAK