Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı

İmar Komisyonu'na, Can İhsan Bozbaş, Erkan Kurt, Dündar Ayyıldız, Ahmet Yılmaz ve Dursun Ali Özderya seçilirken, Plan ve Bütçe Komisyonu'na Temel Çoban, Serdar Çebi, Kübra Calap Kamışoğlu, Hayrullah Baytar ve Yavuz Şanver atanmıştır. Kültür, Çevre, Turizm ve Spor Komisyonu'na ise Olgun Önder, Hasan Kamil Kandaz, Sibelem Alemdaroğlu, Cevat Kara ve Hüseyin Canım üye olarak seçilmiştir. Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu'na ise Birsen Karaahmet, Arzu Öktem, Kübra Calap Kamışoğlu, Nahide Cihan ve Ayşe Kabadayı görevlendirilmiştir.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği'ne üyelik için Onur Sungur, Alpaslan Özdemir, Ufuk Hoş, Yavuz Şanver ve Alper Öztürk seçilirken, yedek üyelik için ise Temel Çoban, Serdar Çebi, Erkan Kurt, Hüseyin Canım ve Dursun Ali Özderya belirlenmiştir.

Ayrıca, Sağlıklı Kentler Birliği üyeliği için Alper Öztürk ve Can İhsan Bozbaş ile Tarihi Kentler Birliği üyeliği için Alper Öztürk (asıl üye) ve Olgun Önder (yedek üye) seçilmiştir. Türk Dünyası Belediyeler Birliği üyeliği için ise Bülent Özay görevlendirilmiştir.

Meclis ayrıca, belediye iştirakleri ORBEL ve ORKENT'in olağan ve olağanüstü Genel Kurullarına katılmak üzere belediye başkanı Ahmet Kaya'ya oybirliğiyle yetki vermiştir.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak