CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, Çukurçayır Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış töreninde kalabalığa hitap etti. Yaklaşık iki buçuk aydır sahada olduklarını belirten Kaya, "Bu süreçte gördük ki, biz Ortahisar'da yaşayan 228 bin vatandaşımızın gönlünde yer yapmışız. Elbette seçim ofisleri açmak önemli, ama daha da önemlisi kalplerde, gönüllerde yer edinmek. Biz bu anlayışla yola çıktık ve siyaset yapmak için değil, bu kadim kente, bu güzel ilçeye, Ortahisar'ımıza hizmet etmek için yola çıktık" şeklinde konuştu.

Özgür Özel'den Şok Açıklama: Kardeşim İşsiz! Özgür Özel'den Şok Açıklama: Kardeşim İşsiz!

Kaya, parti rozetlerini çıkardıklarını vurgulayarak, "Biz hizmete talibiz. Ayrım yapmaksızın, Ortahisar’ımızda yaşayan 228 bin vatandaşımıza, hangi partiden, hangi görüşten, hangi inançtan olursa olsun hizmet etme sevdasıyla yola çıktık. Kimin ne derdi varsa, o derdi çözme gayretiyle yola çıktık. Sonuna kadar da bu anlayışla yolculuğumuzu sürdüreceğiz. Kimsenin kalbini kırmadan, kimseyi incitmeden, kimseyi ötekileştirmeden, bu kente hizmet edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaya'nın ardından konuşan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, Trabzonluların değişime inandığını belirterek, "Bunu birlikte başaracağız. Türkiye’nin T’si olan Trabzon’u hep birlikte inşa edeceğiz. Bunu yaparken de ne emeklilerimizi ne gençlerimizi asla ihmal etmeyeceğiz. Trabzon’u AKP’nin kalesi olarak gören bir zihniyet var. Onlar Trabzon’u aldıklarını düşündükleri için rehavet halindeler. Biz 1 Nisan’da onlara çok güzel bir ders vereceğiz" dedi.

Editör: Birol Sancak