Kaya, konuşmasında şunları belirtti: "Hepimizin ortak amacı insan onuruna yakışır bir şekilde, kimseye muhtaç olmadan çalışıp emeğimizle geçinmek. Ekmek mücadelesi benim için en kutsal mücadeledir. Bu mücadeleyi veren herkesin yanındayım. Siyasetçilerin ve yöneticilerin temel görevi de bu mücadeleyi veren insanların sofrasındaki ekmeğini bir dilim daha artırma gayreti olmalıdır."

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel'e Tebrik Ziyareti İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel'e Tebrik Ziyareti

İşçilere seslenen Kaya, "Allah nasip ederse birlikte çalışacağız arkadaşlar" diyerek, "Bu yola çıkarken parti rozetlerimizi çıkardık. Ölçümüz siyaset değil adalet olacak. Benim olduğum yerde adaletsizlik, haksızlık olmaz. Kara propagandalar yapıldığı kulağımıza geliyor. Herhangi bir haksızlık yapacaksak, maaşlarınız konusunda size bir sıkıntı yaşatacaksak Allah bize bu belediyeyi nasip etmesin. Sizlerin mutluluğu, alnınızın teri kurumadan emeğinizin karşılığını alabilmeniz bizim için her şeyden önemli" ifadelerini kullandı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN