Bak, AK Parti iktidarının 22 yıllık döneminde Trabzon'un istihdam alanında geride kaldığını belirtirken, şehirde işsizlik oranının yüksek olduğuna dikkat çekti. İçişleri Bakanlığı'nın Trabzon'da açılan Nüfus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezi'ni kapatma kararı aldığını ifade eden Bak, bu durumu sert bir şekilde eleştirdi.

Trabzon'daki çağrı merkezinin kapatılmasının nedenlerini sorgulayan Bak, diğer illerdeki çağrı merkezlerinin kapatılmadığını ve bu durumun Trabzon'a özgü olduğunu dile getirdi. Ayrıca, çağrı merkezinde çalışan 350 kişinin akıbetini ve istihdam durumunu sorgulayan Bak, bu kararın yerel seçimlerden sonraya bırakılması gerektiğini savundu.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk

Bak'ın sert eleştirileriyle gündeme gelen bu konu, Trabzon'da siyasi ve ekonomik tartışmaların odağı haline geldi. Bak'ın sorularıyla birlikte kamuoyunda çağrı merkezinin kapatılması kararına dair daha fazla açıklama bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN