"Stresin İlacı: Balık" Diyerek Dikkat Çeken Restoran Sahibi Fevzi Hoca. İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener'i Ağı "Stresin İlacı: Balık" Diyerek Dikkat Çeken Restoran Sahibi Fevzi Hoca. İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener'i Ağı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uzaktan Bağlantı ile katıldığı toplantıda, Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu'nun yeniden aday gösterilmesi büyük bir destekle karşılandı. Başkan Sarıalioğlu, Of'a olan sevgisini ve hizmet azmini vurgulayarak, şunları söyledi: "Of'umuza olan sevdamızla birlikte daha nice başarılar elde etmek dileğiyle bir kez daha Of Belediye Başkan Adaylığını şahsıma layık gören başta Gönül Belediyeciliğin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bizleri yürekten destekleyen büyüğünden küçüğüne tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Şehrimize ve Aziz milletimize hizmet yolunda, 2028 Vizyonu ile Cumhur İttifakımızla birlikte durmadan, yorulmadan, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. İlk günkü aşkla ve heyecanla sizlere hizmet yolunda Of Yüzyılı'na hazırız kararlıyız. Gelecek seçimlere değil, gelecek nesillere Of için hep birlikte el ele Salih Niyetle Sağ Salim Yola Devam."

2D6Bbe09 Ae6B 491C 94C9 59Db8B8Ddbf3

Başkan Sarıalioğlu'nun bu açıklamalarının ardından Of Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı'nın adayı olarak sahada aktif bir kampanya yürüteceği ve Of'un gelişimine katkı sağlamak için çalışmalara devam edeceği belirtiliyor.

D649E821 Aa29 4A48 8Ee8 13B13Ddb8C91
TAKA/AYŞE SANCAK
 

Editör: Doğukan ÖZKURT