Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Trabzon Büyükşehir belediye başkan adayı ve ilçe belediye adayları ile MHP’li belediye başkan adayları tanıtım töreni gerçekleşti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, telekonferansla bağlanarak salonu selamladı. 

Af1A7903 4955 48Cc 9373 1Cdfa4Cee1Ea

Recep Tayyip Erdoğan, telekonferans yoluyla bağlandığı programda şu ifadeleri kullandı; “Sevgili hemşehrilerim, en kalbi duygularla sizleri selamlıyorum. Trabzon aday tanıtım toplantımızın çok güçlü geçtiğinin haberlerini aldım. İnanıyorum ki; Trabzon, 31 Mart gecesi çok daha farklı bir şahlanışla yoluna devam edecek. Gerek ana kademe, gerek kadın kolları ve gençlik kolları 53 günlük süreçte çok iyi çalışacaktır. Durmak yok, yola devam.” Aday tanıtıma AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti il başkanı Sezgin Mumcu, MHP il başkanı Ömer Ayar, belediye başkan adayları ve teşkilatlar katıldı. 

TRABZON VEFAYI UNUTMAZ

8A57Df21 3D67 4B99 86D4 3Fad9643B367

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, aday tanıtımda yaptığı konuşmada, “Trabzon vefayı asla unutmaz. 28 Mayıs’ta yeniden AK Parti ve cumhurbaşkanımızı yüksek oy oranı ile seçerek vefasını göstermiştir. Milletimizin göz bebeği partimiz halkın önce gönlünü sonra desteğini kazanarak hemşehrilermizin her zaman desteğini almıştır” dedi.
  
SİZLERE GÜVENİYORUM 

Mumcu, “Trabzon şampiyonluğa alışmış bir şehirdir. 31 Mart’ta inşallah şampiyonluğu taçlandıracaktır. Sizlere ve hemşehrilerime güveniyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum. Adaylarımız da sizlere emanet” diye konuştu.

ADAYLARA TAM DESTEK

1A07C26D 60C8 4Ce4 82A1 7A1D73E65Fc0

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Yaklaşık 5 yıldır büyük bir heyecanla tutkuyla aşkla Trabzon’umuza kadim şehre hizmet etmeye gayret ediyoruz. Gerek ve hizmet ve proje belediyeli gerekse de gönül belediyeciliği ile insanımıza dokunan vatandaşlarımızın hayat konforunu arttıran çalışmalar yürütüyoruz. Hizmet yarışımızı değerli kardeşim Ahmet Metin Genç’e devrediyorum. Başta Ahmet başkanımız olmak üzere birbirinden kıymetli başkan adaylarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. AK Parti iktidara geldiğinde Bingöl Genç’te kaymakamlığa başladım. Çeşitli görevlerin ardından Elazığ ve Van’da valilik yaptım. 2019 yılında da Trabzon Büyükşehir belediyesi başkanı oldum. Tüm görevlerimde Cumhurbaşkanımızın imzası ve takdiri vardır. Aday gösterilmememden dolayı en ufak bir serzenişim yoktur. Bu Kadar görevlerden sonra yeniden aday gösterilmedim diye benim bir tepki göstermeye en ufak bir serzenişe dahi hakkım olmadığına inanıyorum. Kalan 2 aylık sürem içerisinde kalan projeleri tamamlamak için mücadele edeceğim. 18 ilçede adaylarımızın en yüksek oyla seçilmesi için başkan adaylarımızın yanında olacağım. Bir taraftan projeleri takip edeceğim. Diğer yandan da adaylarımızla sahaya inip destek olacağım. Baki kalan hoş bir sedadır. Sağ olun var olun” ifadelerine yer verdi. 

ZOR SÜREÇLERDEN GEÇTİK

4F014903 D0E5 4252 9Aa5 01C2260C8040

Büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç, aday tanıtım töreninde konuşma yaptı. Genç, “Genç yaşta AK Parti’mizin kuruluşunda kurucu il başkanımız İbrahim Keskin ile yola çıktık. Beni hiç yalnız bırakmadı, üzerimde çok emeği vardır. Partimiz zor zamanlarda kuruldu. AK Parti olarak biz büyük bir aileyiz. O günlerden bugünlere geldik. Ortahisar’ımızın kurucu belediye başkanı oldum. Cumhurbaşkanımızın takdiri ile 2 dönem görev yaptım. Allah’ta hizmet etmeyi nasip etti” dedi.

GEÇMİŞİ UNUTMAYACAĞIZ

3Ac719Af 1A93 4878 8C7B 741Ec8Ec444C

Genç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kuruluştan bugüne teşkilata emek veren, gayret eden, koşup koşturan herkesten Allah razı olsun. Gururluyuz. Yeni dönemde de inşallah aynı anlayışla devam edeceğiz. Geçmişi de hiçbir zaman unutmayacağız. Kuruluştaki zorlukları unutmayacağız. Şehrin bir evladı olarak, şehrin havasını solumuş bir kardeşiniz olarak inşallah sizlerin teveccüh ve desteği ile büyük bir güçle şehrimizi hak ettiği, şehrimizin layık olduğu güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Kıymetli başkanımız Murat Zorluoğlu ile güzel işlere imza attık. Bu dönem Murat Zorluoğlu başkanımızla güzel işleri imza attık. Aynı anlayışla devam edeceğiz. Zorluoğlu başkanımdan aldığım bu bayrağı onla beraber istişare ile aynı kararlılıkla devam edeceğiz. O projeleri tamamlayacağız, düşünülen projeleri hayata geçireceğiz. Bunlar bizim işimiz yaparız. Çünkü arkamızda Erdoğan var, bakanımız var, milletvekillerimiz var. Bu kadim topraklara en güzel hizmetleri yapmayı cenabı Allah bize nasip etsin. Aynı şekil ve kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceğiz. Kararlıyız, güçlüyüz, yaparız. El ele vererek en güzel hizmetleri inşallah yapacağız. 31 mart akşamı Trabzon’u inşallah Türkiye’de şampiyon yapacağız.”

DEMİRYOLU EYLEME GEÇECEK

Ed39Dcdc 09E2 4068 82Ae 577D445D5855

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Trabzon’umuzu AK belediyecilikle tanıştırıp halkımıza hizmet ettik. Ulaştırma Bakanlığı olarak da şehrimize çok iş yaptık. İlimizin en batısından en doğusuna kadar bir çok iş yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Vatandaşımız artık gelecekte ne yapacağımızı soruyor. Demir yolu ve hafif raylı söylemde kalmayacak eyleme geçecek. Bütün Karadeniz ve Trabzon bunu görecek. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Ülkemizde en uzun süre belediye başkanlığı yaptım. 20 yıl Samsun’da büyükşehir belediye başkanlığı yaptım. AK Parti belediyeciliğinin diğerlerinden farkını çok iyi bilenlerdenim. Dünyada belediyecilikle ilgili uygulamalar arasında örnekle gösterilir. Trabzon’daki adaylarımız şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak