25 OYA ÇIKTI

İlçe seçim kurulunun talebi kabul etmesi üzerine sayıma geçildi.  AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu ve hukukçular da ilçeye giderek süreci takip. Süreç MHP lehine sonuçlandı. 18 oy fark 25 oya çıktı.

ÇARŞIBAŞI DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLDÜ

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı

31 Mart Yerel Seçimlerin ardından Çarşıbaşı İlçesi ile ilgili kritik süreç sonuçlandı. MHP’li aday Ahmet Keleş’in 18 farkla CHP’li aday Haydar Çoban’ın önünde tamamladığı seçimde, İlçe Seçim Kuruluna itirazlarda bulunuldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin itirazlarını kabul eden İlçe Seçim Kurulu, dün ilçede geçersiz oyların yeniden sayılmasına karar verdi.  Süreç MHP lehine sonuçlandı. 18 oy fark 25 oya çıktı. 31 Mart Yerel Seçimlerinde ise Çarşıbaşı’nda MHP’nin adayı Ahmet Keleş, 3 bin 451 oy almış, CHP’nin adayı Haydar Çoban ise 3 bin 433 oyda kalmıştı. Bağımsız aday Zekeriya Karaçengel ise 2 bin 50 oy alarak yarışı 3. Sırada tamamlamıştı.

Editör: Birol Sancak