Önemli bir dönemin eşiğinde olduklarını vurgulayan Erdoğan, 31 Mart'ın Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Yerel seçimlerin Türkiye'nin ve İslam dünyasının dikkatini çektiğini dile getirdi ve AK Parti'nin bu seçimlerde alacağı sonucun önemine işaret etti. 22 gün kaldığını hatırlatarak, bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmenin önemine vurgu yaptı.

Erdoğan, seçimlere ilişkin çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüğünü belirterek, bu seçimin kendisi için bir final olduğunu söyledi. Ancak bu seçimden çıkacak sonucun, kendisi sonrası için bir emanet olacağını vurguladı. Gelecek nesillere bırakılacak bu emaneti doğru şekilde hazırlanarak teslim etmek gerektiğini ifade etti ve 31 Mart akşamı sandıkta gereken cevabı alacaklarına inandığını belirtti.

Adıyaman Karakolunda Polisler Arasında Çatışma!: Şehit Var! Adıyaman Karakolunda Polisler Arasında Çatışma!: Şehit Var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere olan güvenini dile getirerek, İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir ve diğer illerde bir değişim ve dönüşüm çağrısında bulundu. Gözlerin bu şehirlerde olduğunu ifade ederek, yeni bir dönemi başlatmayı hedeflediklerini söyledi.
 

Editör: Birol Sancak