Adı ne olursa olsun Lig maçı mücadelesinde gazozuna da olsa maçı söküp alacaksın.

Çünkü sen Trabzonspor'sun.Eksiğinle,gediğinle sahada bir duruş sergileyeceksin. Nitekim Karagümrük maçı tam böyle vücut buldu!Kendine has yetenekleriyle tartışılmaz Pepe'nin maçı oldu.Diğer arkadaşlarının ona eşlik etmesi tadından doyulmaz bir oyuna evrildi. Ne diyorduk kreatif ayaklar her zaman iş yapar.

Trabzonspor'un potansiyeli tüm rakiblerine üstünlük sağlar. Deplasman veya kendi sahası fark etmeksizin,yeter ki doğru oyun dizilişi,taktik varyasyonlar,mücadele gücü yerinde olsun.İlk yarı  gole kadar dalgalı oyun,geriye düşürse de, Enis Bardhi'nin golü Trabzonspor'un silkelenmesini sağladı.

Trabzonspor’un bir iki vites artırması,oyun gücü üstünlüğü ,Karagümrük  gibi eli güçlü takımları sirkülase etti.. Bu gibi durumlarda her zaman Trabzonspor gibi büyük takımların ne yapacağını kestirmek rakip takımlar için zor olabiliyor. Karagümrük ligin flash ekiplerinden biri.Kupada da  Trabzonspor’un rakibi.İyi bir  analiz  ve performans kupa daki rakibimizi saf dışı bırakabilir.Yalnız bu maçın özelinde Trabzonspor’u zor bir maç bekliyor .Daha motive, daha enerjik bir Karagümrük bekliyorum.

Abdullah Hocanın bu maçlara yönelik oyun aklı bu tür maçları çözmeye yönelik fitili ateşler. Gerçekçi olan şu ki Trabzonspor dalgalanmaya müsait bir takım.Kafası sürekli meşgul futbolcu profilleriyle dolu.Ne zaman odaklanıyorlar, o zaman verim alabiliyorsun.
Abdullah Avcı’nın işi zor. Ama tabiî ki Trabzonspor oyun üstünlüğü.oyun gücü,iyi bir organizasyon ile bir üst tura geçer.Bunun için bu hafta oynanacak Fenerbahçe maçı bu tür maçların  en büyük göstergesi olması açısından önemli.Trabzonspor için teraziye çıkma vakti.Hadi bakalım bu hafta ak mı kara mı göreceğiz.
[email protected]