Destek Detayları

İhtiyaç sahibi birçok aile, doğalgaz yardımı hakkında detaylı araştırmalar yapmakta. Devlet tarafından sağlanan doğalgaz desteğinin yeni yıl ile birlikte 1500 TL ile 3500 TL arasında yükseltildiği belirtiliyor. Bu destek ödemeleri, özellikle doğalgaz faturasını ödemekte zorlanan aileler için büyük önem taşıyor.

316 gün önce kaybolmuştu! Balıkesir'de bulunan kemikler ekonomist Korhan Berzeg'e ait çıktı 316 gün önce kaybolmuştu! Balıkesir'de bulunan kemikler ekonomist Korhan Berzeg'e ait çıktı

Başvuru Nasıl Yapılır?

Doğalgaz destek ödemelerinden yararlanmak isteyen aileler, başvuru işlemlerini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın "Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti" sayfasından kolayca gerçekleştirebilirler. Başvuru için TC kimlik numarası ve e-devlet şifresi gerekmektedir.

Ödemeler Nasıl Alınır?

Doğalgaz destek ödemeleri, hak sahiplerinin PTT kartına yatırılmaktadır. Başvuruların onaylanması durumunda, PTT'ye doğalgaz faturasını ibraz ederek destek ödemelerinden yararlanabilirsiniz. Bu sayede, doğalgaz faturalarınızı ödeyebilir ve ısınma ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Doğukan ÖZKURT