Sarıyer'de Öğretmenin Darp Edilmesiyle İlgili Yeni Gelişme: Veli, Başka Öğretmeni Darp Etmiş Sarıyer'de Öğretmenin Darp Edilmesiyle İlgili Yeni Gelişme: Veli, Başka Öğretmeni Darp Etmiş

Kış mevsiminde beklenmedik bir olayla karşılaşan Tunceli'nin Hozat ilçesindeki Kurukaymak Tanzi köyünde yaşayanlar, karlar üzerinde dolaşan yılanlarla karşılaştı. Bu manzarayı cep telefonu kamerasıyla kaydeden hayvancılıkla uğraşan Okan Duman, yaşadığı şaşkınlığı "Her tarafta yılan var. Ne oldu bu doğaya böyle, acaba deprem mi olacak? İnanamıyorum, kışın ortasında karların üzerinde yılanlar dolaşıyor. Kışın ortasında yılanlar ortaya çıkıyor. Bu normal değil." sözleriyle dile getirdi.

Şubat ayında genellikle kış uykusuna yatan yılanların beklenmedik bir şekilde karların üzerinde görülmesi köylüler arasında tedirginlik yarattı. Bazı vatandaşlar, yılanların deprem öncesinde garip davranışlar sergilediğine inanırken, deprem bilimciler ise Tunceli'nin ciddi bir deprem tehdidi altında olduğunu ve yakın zamanda büyük bir deprem beklediklerini belirtmişlerdi.

Kaynak: İHA