Minik Ellerin Büyük Hayalleri: Trabzon'daki Anaokulu Öğrencilerinden Seramik Boyama Şöleni Minik Ellerin Büyük Hayalleri: Trabzon'daki Anaokulu Öğrencilerinden Seramik Boyama Şöleni

Toplantı, Başkan Hasan Coşkun ve Eski Milletvekilimiz Süleyman Gündüz'ün konuşmaları ile başladı. Ardından Emrah Güveli'nin Kur'an-ı Kerim okuması ve dualarla devam etti. Eğitime katkı sağlamak amacıyla açık artırmaya geçildi ve Trabzonspor imzalı formalar ile telkari sanat eserleri, katılımcılar tarafından satın alındı.

Whatsapp Image 2024 02 23 At 12.32.25

Gecenin önemli anlarından biri, yaş gününe denk gelen pastanın kesilmesiydi. Yusuf Safa Özdemir, 10 öğrencinin bir yıllık bursunu taahhüt ederek pastayı kesti.

Whatsapp Image 2024 02 23 At 12.32.24

Etkinliğe katkıda bulunan sponsorlar arasında Ecopack Ambalaj, Esenkıyı Denizcilik A. İsaoğlu, Derin Psikiyatri, Mustafa Güveli, İlkim Fuarcılık ve birçok diğer isim yer aldı.

Whatsapp Image 2024 02 23 At 12.32.22

Eğlence bölümünde ise Ayten Cansız'ın türkülerinin ardından Mustafa İlhan'ın sahnesiyle başlayan program, Mehmet Tak'ın kemençesi eşliğinde Sedat Keskin'in türküleri ve Hasan Cansız'ın kavalı ve horon gösterisiyle devam etti. Programın zirvesi ise Efsane Karadeniz sanatçısı İsmail Türüt'ün türküleriyle yaşandı.

Gecenin sonunda Başkan Hasan Coşkun, katılımcılara ve destekçilere teşekkür mesajı ile seslendi. Etkinliğe yoğun katılımın sağlandığını belirterek, kültür ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı ve bir sonraki buluşmayı heyecanla beklediklerini ifade etti.

Muhabir: BİROL SANCAK