Tunceli Valisi aynı zamanda Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, Munzur’un takımı Dersim 62 Spor’a otobüs armağan etti.

Atatürk Stadyumunda 1920 Maraşspor karşılaşması öncesi otobüsün anahtarı ve ruhsatı, Dersim 62 Spor Başkanı Hakan Özer’e takdim edildi. Törende, Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, Dersim 62 Spor Kulüp Başkanı Hakan Özer, Dersim 62 Spor yönetim kurulu üyeleri, kurum müdürleri, futbolcular ve taraftarlar hazır bulundu.

Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, hediye edilen otobüsü coşkulu taraftarın tezahüratları eşliğinde kulübe teslim etti.
Aracın teslim töreninde konuşan Vali Tuncay Sonel, “Takımımıza başarılar diliyorum. Hakan Başkanımla birlikte her zaman yanınızdayız. İlimizde spor adına başta rafting, yamaç paraşütü, doğa sporlarının yanı sıra futbol adına da güzel şeyler oluyor. Umarım kazasız belasız bir şekilde deplasmanlara gidersiniz. Hayırlı olsun” dedi.

Dersim 62 Spor Kulüp Başkanı Hakan Özer ise Vali Sonel’e spora verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. Özer, “Bugün, Dersim 62 Spor-1920 Maraşspor karşılaşması öncesi kulübümüzün dağıtmış olduğu aşure gününe teşrif ederek bizi onurlandıran Sayın Valimiz Tuncay Sonel, aynı zamanda maç öncesinde kulübümüze takım otobüsü armağan ettiler. Her alanda olduğu gibi spora verdiği bu değerli katkıdan dolayı kulübümüz ve tüm sporseverler adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz atom karıncaya” diye konuştu.

Törende Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel’e adının yazılı olduğu Dersim 62 Spor forması hediye edildi. 

Tören sonrası Vali Sonel ve beraberindekiler, Dersim 62 Spor Kulübü tarafından ikram edilen aşure programına katıldı.
Vali Sonel, daha sonra Dersim 62 Spor – 1920 Maraşspor karşılaşmasını izledi.

Karşılaşmada Dersim 62 Spor kendi sahasında 1920 Maraşsporu 1-0 mağlup etti.